top of page

Inloopmat op rol van voetenvegertjes.nl

Van harte welkom op de website van voetenvegertjes.nl waar u terecht kunt voor alle soorten deurmatten, droogloopmatten en natuurlijk de inloopmat! Wij verkopen bij voetenvegertjes.nl alleen maar de beste kwaliteit. De beste kwaliteit is voor ons namelijk enkel goed genoeg. Wij houden onze standaarden graag hoog zodat onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen, en wel op ieder moment. Wij zijn een overzichtelijke webwinkel en met een overzichtelijke webwinkel bedoelen wij een website waar u producten aan kunt schaffen die duidelijk voor u zijn weergegeven. Het bestelproces verloopt op onze website altijd soepel en snel en natuurlijk is het voordeel van het aanschaffen van bijvoorbeeld een hoogwaardige inloopmat bij onze webwinkel dat u deze kunt bestellen op de website op ieder moment van de dag en zeven dagen in de week. U hoeft niet naar een winkel te rijden met de auto en geld uit te geven voor benzine en tevens bespaart u zich ook tijd door het aanschaffen van een van onze producten zoals de inloopmat of droogloopmat online. Tijd is geld, wordt er wel eens gezegd en dat geld bespaart u zich door het plaatsen van uw bestelling online bij voetenvegertjes.nl. Onze website is zoals aangegeven helemaal ingericht om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en wij zien dat mensen die bij ons aan product aanschaffen ook altijd zeer tevreden zijn over wat wij ook wel noemen onze online service! Om van een goede service te genieten hoeft u namelijk zeker niet altijd naar een winkel te gaan en dat is tegenwoordig al helemaal niet meer het geval. Waarom is een inloopmat zo belangrijk om te hebben. Laten we even een paar voordelen voor u op een rijtje zetten:

  • De voeten vegen voor het betreden van de woning is belangrijk voor de hygiëne

  • Zonder de voeten te vegen loopt u vocht de woning binnen

  • Vocht en vuil kunnen schade aanrichten aan uw vloer zoals uw parket

  • Een deurmat onttrekt het vocht en vuil snel aan uw schoen en zolen

  • Een deurmat zorgt dat uw zolen helemaal schoon worden en voorkomt geurtjes

Inloopmat grof of zacht?

Wij verkopen de inloopmat, alsmede alle andere soorten matten van de rol. Wat betekent dat precies? Dat betekent voor u dat u een mat helemaal op maat kunt bestellen en op die manier wordt uw opgang of hal helemaal bedekt met een goede inloopmat. Waartoe dient een inloopmat of een droogloopmat eigenlijk en waarom is het zo ontzettend belangrijk om een inloopmat of een droogloopmat te bestellen? Dat zullen wij u vertellen. Zoals in het rijtje met voordelen al aangegeven, zorgt een inloopmat ervoor dat vocht en vuil van uw schoen wordt verwijderd. De matten hebben de bijzondere eigenschap dat ze snel vocht opnemen. Er zijn twee soorten matten te krijgen en deze hebben ieder zo hun eigen voordelen. De eerste soort inloopmat is de mat met grove vezels. Deze mat is hard en dient zich perfect voor het vegen van de voeten bij binnenkomst. U kunt met deze harde mat makkelijk en snel zorgen dat het vuil van de zolen wordt geschraapt. De zachte mat heeft logischerwijs iets met volume om de modder van uw zolen af te schrapen maar deze heeft door de structuur weer een groter vermogen om water en vocht te absorberen. Zowel de zachte als de harde met hebben zo hun eigen voordelen. De inloopmat kan makkelijk worden geplaatst. Wanneer u de inloopmat online bestelt, dan zorgen wij er te alle tijden voor dat deze al binnen drie dagen wordt geleverd. Voetenvegertjes heeft matten in verschillende materialen van de rol. Heeft u een specifieke vraag over de inloopmat en de verschillende eigenschappen van de materialen? Neem gerust even contact op met een van onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder. Vragen staat vrij!

Schoon uw kamer in

Mensen met kinderen kunnen uit ervaring spreken als ze zeggen dat het binnenlopen van modder een probleem kan zijn. Natuurlijk kunt u de kinderen verzoeken de schoentjes uit te doen bij binnenkomst, maar soms komt dat er toch niet van en een inloopmat is gewoon een must have in uw woning. Schoon uw woning inlopen is noodzakelijk om er voor te zorgen dat uw vloer niet beschadigd raakt. Wist u dat de levensduur van uw vloer, en dan in het bijzonder de houten vloer, met jaren afneemt wanneer u er niet voor kiest om een inloopmat te plaatsen? Dat is iets wat u zeker moet zien te voorkomen. Wij vinden het belangrijk om u hier van op de hoogte te stellen. Het is namelijk zo dat modder krassen kan veroorzaken. De mat kan worden gebruikt door iedereen die graag langer met zijn mooie vloer wil doen. Vele klanten gingen u al voor en kozen voor de matten en voetenvegers van voetenvegertjes.nl. Daar zijn wij super trots op en blij mee. Een vloer is de basis van uw woning en die moet gewoon zo goed mogelijk worden beschermd. Het is een makkelijk aanpassing om een op maat gesneden mat te plaatsen bij de ingang van de woning en het zorgt ervoor dat u het vocht en vuil lekker buiten houdt! De deurmatten van voetenvegertjes kunnen makkelijk worden gewassen waardoor ze steeds weer een goed absorberend vermogen hebben en houden. Bekijk de producten van voetenvegertjes.nl en plaats uw bestelling. Hoe eerder u de mat in huis heeft, hoe beter!


Recent Posts
bottom of page